Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-06-18

17 червня працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради (голова Віктор Дмитрук) з метою недопущення порушення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку м. Миколаєва здійснили обстеження берегової лінії мкр. Намив.

По вул. Лазурній, поблизу будинку № 52 виявлено літні майданчики. Власниками правовстановлюючих документів на встановлення літніх майданчиків не надано, за що складено протоколи за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”).

Матеріали направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання правопорушників.

Крім того, на адресу заступника міського голови направлено лист з пропозицією розглянути на черговому засіданні міської комісії з питань упорядкування розміщення об’єктів на території м. Миколаєва правомірність розміщення зазначених літніх майданчиків.

Дане питання знаходиться на особистому контролі керівництва адміністрації.









ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024