Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-06-16

01.06.2020, на виконання протоколу № 5 позапланового засідання Державної надзвичайної протиепідемічної комісії Миколаївської міської ради  стосовно перевірки готовності ринків до роботи у весняно-літній період, робочою групою у складі працівників відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради спільно з представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведено обстеження ринків, які розташовано на території району.

Інформацію про виявлені недоліки направлено на розгляд чергового засідання ДНКП ММР.

Крім того, з керівниками та персоналом вищезазначених ринків  проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей», а також про недопущення порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві.











ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024