Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-04-29

Проблема торгівлі людьми є однією з найбільш тривожних у сучасному світі, це одне з наймасовіших порушень прав і свобод людини. Основний спосіб втягнення в торгівлю людьми – це пропонування привабливих умов.

Щорічний дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі складає близько 10-12 мільйонів доларів. Для злочинців це великі гроші, для людей – страждання, зруйновані сім’ї, втрачене здоров’я та навіть життя.

На виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми адміністрацією Заводського району (голова Віктор Дмитрук) постійно здійснюються заходи щодо протидії торгівлі людьми.

Організовуються та проводяться інформаційно-просвітницькі лекції, бесіди, акції серед учнів навчальних закладів району, розробляються та розповсюджуються інформаційні пам’ятки. Під час проведення заходів транслюються соціальні відеоролики, учнів знайомлять з правилами офіційного пошуку роботи, інформують про організації та установи, куди можна звернутися, потрапивши в сучасне рабство.

 

УВАГА!

Нікому не довіряйте Ваш паспорт.

Документи, які засвідчують Вашу особу,

завжди повинні знаходитись тільки у Вас.

Повідомте своїм рідним, друзям чи близьким детальну інформацію про своє перебування за кордоном з адресою та контактними телефонами, а також копію свого закордонного паспорту та контракту.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024