Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-01-14

При обстеженні берегової лінії мкр. Намив, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району  виявили велику кількість не утилізованих використаних автомобільних шин. Дана територія є місцем для відпочинку мешканців району та міста і захаращення її порушує Правила благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві.

Пам’ятайте, що автомобільна покришка буде розкладатися, виділяючи при цьому шкідливі речовини в грунт і атмосферу, протягом 100-120 років! Тобто постраждати від викинутої шини можуть наші правнуки і праправнуки.

  Після вжиття адміністрацією Заводського району заходів реагування, територію узбережжя мкр. Намив звільнено від звалища шин.

 

Адміністрація попереджає

 

У Кодексі України про адміністративні порушення та природоохоронному законодавстві України передбачені накладення штрафних санкцій за викинуті старі шини.

 

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024