Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-08-27

26 серпня на виконання доручення міського голови, даного на апаратній нараді 27.07.2020, щодо вивчення стану забруднення шкідливими викидами річок та вжиття заходів реагування до власників автогаражних, човнових кооперативів, об’єктів торгівлі та підприємництва, розташованих вздовж берегової лінії, робоча група у складі представників адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками ГУ Держпроджспоживслужби в Миколаївській області, МКП «Миколаївводоканал» та представників КП «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг»  провела рейдове обстеження 9-ти об’єктів торгівлі та підприємництва, розташованих на береговій зоні мкр. Намив.

За результатами складено акти обстеження та надано попередження про усунення виявлених недоліків.

З керівництвом об’єктів торгівлі та підприємництва проведено профілактичну бесіду стосовно недопущення порушень правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти та порядку в м. Миколаєві.

Робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.





ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024