Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-05-20

19 травня з метою перевірки наявності урн для сміття на об’єктах, де вони обов’язково повинні бути згідно з Правилами благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району провели рейдові обстеження підпорядкованої території, а саме по пр. Центральному, вул. Водопровідній, Галини Петрової.

За результатами перевірено 18 об’єктів торгівлі.

Власникам 4-х обстежених об’єктів надано попередження про усунення виявлених недоліків, а саме відсутності урн для сміття.

Після вжиття заходів реагування, підприємці усунули виявлені недоліки.

Нагадуємо, що порушення п. 12.2.32 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві щодо відсутності урн для сміття на об’єктах, де їх обов’язкова наявність передбачена цими Правилами, тягне за собою адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів» та накладання штрафу від 850 до 1700 грн.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024