Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-11-22

21. 11. 2019 з метою проведення профілактично - роз’яснювальної роботи з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті та недопущення спалювання опалого листя на території міста, працівники відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району спільно з представниками Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та соціальними працівниками провели рейд у мікрорайоні Ялти.

Фахівці ДСНС роз’яснили власникам приватним домоволодінь правила пожежної безпеки в побуті, під час опалювального періоду, розповіли про випадки пошкоджених електромереж, несправних обігрівачів, паління у ліжку, що призвели до смерті.

Працівники адміністрації Заводського району довели до відома мешканців, що під час процесу горіння опалого листя в повітря потрапляють окис азоту, важкі метали, радіонукліди та інші речовини, які шкідливо впливають до здоров’я людини та спричиняють хвороби органів дихання, онкологічні, алергічні захворювання.

За результатами рейду мешканцям роздані інформаційно-просвітницькі листівки.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024