Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-12-12

12 грудня з метою дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (затверджені рішенням Миколаївської міської ради від 19.04.2007 № 12/21 зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10 (далі – Правила благоустрою) працівники відділу координації торгівлі та підприємництва, відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району спільно з  представником КП «Миколаївкомунтранс» провели чергове рейдове обстеження підпорядкованої території, а саме пр. Центрального, вул.  8 Березня.

Під час обстеження виявлено порушення вимог чинного законодавства, а саме відсутність договорів на вивезення сміття, за що передбачено адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”

За результатами складено протокол за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”). Матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання правопорушника.

Працівниками адміністрації надані роз’яснення керівникам та робітникам установ, організацій, магазинів щодо якісного та своєчасного прибирання прилеглих територій.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024