Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-05-15

На виконання міської програми Профілактики правопорушень, бездоглядності та соціального захисту дітей на 2011-2015 роки, з метою попередження бездоглядності та правопорушень серед дітей, виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих умовах, 15.05.2015 року службою у справах дітей адміністрації Заводського району проведено профілактичний рейд на території мікрорайону “Намив”.

В ході рейду здійснено перевірки комп'ютерних залів “BFG” по вул. Ч.Майовщиків, 11/3 та “Лель” по вул. Ч. Майовщиків, 6.

При перевірці клубів порушень щодо надання дітям комп'ютерних послуг не виявлено.

З адміністраторами комп'ютерних клубів проведено профілактичні бесіди щодо правил організації роботи закладів, які надають послуги по комп'ютерній ігровій діяльності. Також в ході рейду перевірено 4 опікунські сім'ї та 2 сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

За результатами рейду до Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області направлено клопотання щодо притягнення матері до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024