Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-02-25

25 лютого працівники відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району (голова Віктор Дмитрук) провели рейд по контролю за санітарним станом вул. Даля, Дмитрієва, Богородичної, Садової, пров.             1 Ковальського, 2 Ковальського.

Склали 3 адміністративні протоколи за статтею 150,152  КУпАП.

 

Інформуємо, що на території міста діють Правила благоустрою міста, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджені рішенням міської ради від 16.05.2013 № 28/10, де зазначено, що будівельні відходи та іншій непотріб, не придатний до використання, мешканці зобов'язані вивозити за власний рахунок на міській полігон у мікрорайоні Велика Корениха.

 

Попереджаємо! За порушення Правил благоустрою міста працівники відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району складають протоколи про адміністративні порушення, адміністративна комісія їх розглядає та накладає штрафи від 340 до 1700 грн.


ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024