Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-07-08

07 липня з метою перевірки дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві,  запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення порушень обмежень, встановлених на час дії карантину, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва спільно з відділом санітарної інспекції адміністрації Заводського району, з залученням співробітників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області провели рейдове обстеження узбережжя мкр. Намив.

За результатами складено акти санітарно-епідеміологічного обстеження об’єктів.

 4 підприємців притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 42 КУпАП (“Порушення санітарних норм”).

Надано рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів на час дії карантину.

Також співробітником ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області власникам обстежених закладів надано довідки про усунення виявлених недоліків при здійсненні підприємницької діяльності на час дії карантину.

З керівниками та персоналом вищезазначених об’єктів  проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».









ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024