Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-04-13

10 квітня з метою посилення заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV2, та перевірки дотримання карантинних обмежень, встановлених на час дії карантину, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно з завідувачем сектору з питань НС та ЦЗН в Заводському району м. Миколаєва та  співробітниками Заводського ВП ГУНП України в Миколаївській області провели рейдове обстеження мкр. Намив.

За результатами обстежили більше 15 об’єктів.

Підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території Заводського району, вручено пам’ятки з рекомендаціями для уникнення зараження коронавірусною інфекцією COVID-19.

Також провели бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину, а також про передбачену адміністративну відповідальність за    ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

 

Шановні мешканці!

 

На період дії карантинних обмежень, нагляд за дотриманням карантинних обмежень покладено на Головне управління Національної поліції України в Миколаївській області, Управління патрульної поліції в Миколаївській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України разом з виконавчими органами Миколаївської міської ради. Крім того, перевірку дотримання санітарних норм і правил торговельних мереж, павільйонів на відповідних територіях покладено на головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

У разі порушення режиму карантину суб’єктами господарювання, Ви має можливість терміново повідомити про це відповідний підрозділ Національної поліції України по телефону «102».







ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024