Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-06-11

11 червня з метою перевірки дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, працівниками відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району (голова Віктор Дмитрук), проведено рейд по контролю за санітарним станом вул. Бузника, Морехідна, Шосейна, Озерна, М. Морська, Сінна, Радісна, Даля, пр. Центральний, пров. Транспортний.

З мешканцями обстежених територій проведено бесіду щодо дотримання Правил благоустрою та передбачену адміністративну відповідальність.

За результатами складено 3 адміністративних протоколи за статтею 152 КУпАП.
Щоденна робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.

Адміністрація Заводського району ПОПЕРЕДЖАЄ:
відповідно до ст. 152 КУпАП, порушення правил благоустрою територій населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024