Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-07-11

09-10 липня з метою недопущення стихійної торгівлі та упорядкування розміщення об’єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Миколаєва,  працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради провели рейд по пр. Центральному.

За результатами складено 4 адміністративні протоколи  за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”).

Одинадцятьох громадян, які здійснювали торгівлю по пр. Центральному та  вул. Рюміна, попередили про недопущення торгівлі у невідведеному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

Також з підприємцями провели бесіду щодо дотримання санітарних норм при здійсненні торговельної діяльності, а саме своєчасного прибирання прилеглої до торговельних майданчиків території.

Робота в даному напрямку триває.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024