Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-07-03

Протягом тижня з 30.06.2020 по 03.07.2020  службою у справах дітей адміністрації Заводського району проведено низку заходів, спрямованих на захист прав дітей.

Зокрема, перевірено 4 повідомлення про дітей,  які постраждали від  жорстокого поводження з боку батьків, за результатом факт жорстокого поводження щодо однієї дитини підтвердився,  триває збір документів щодо взяття дитини на облік служби та організації її подальшого захисту.

Відпрацьовано 2 повідомлення на «гарячу лінію» щодо можливого порушення прав дітей, одне з яких відпрацьовано спільно з міським  територіальним центром соціального обслуговування. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо належного догляду за дітьми. Родини взято на контроль служби у справах дітей.

Здійснено 9 перевірок умов  проживання дітей, які опинились в                    складних життєвих обставинах, та 2 перевірки опікунських родин.  

Як представники інтересів дітей,  спеціалісти служби  тричі взяли участь у судових засіданнях,  а з метою розв’язання спорів між батьками,  протягом тижня підготовлено 3 проєкти  висновків органу  опіки та піклування.

Робота в районі щодо захисту прав дітей триває.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024