Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-11-19

18 листопада з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області провели інформаційно – роз’яснювальну роботу серед підприємців Заводського району, а саме по вул.   Г. Гонгадзе та в мкр. Ліски.

За результатами обстежено 18 об’єктів торгівлі, надано рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами, роботи закладів громадського харчування, перукарень та салонів краси на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Співробітником ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області надано приписи та попередження власникам обстежених закладів про усунення виявлених недоліків при здійсненні підприємницької діяльності на час дії карантину.

Складено відповідні акти та протоколи за ст. 42 КУпАП «Порушення санітарних норм».

З керівниками та персоналом обстежених об’єктів проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Щоденна робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.







ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024