Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-07-13

11 липня служба у справах дітей адміністрації Заводського району (голова Віктор Дмитрук) спільно з представником Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області провела нічний рейд по торговим об'єктам, які розташовані на береговій лінії мікрорайону Намив.

Метою рейду було виявлення дітей, які перебувають у громадських місцях у нічний час без супроводу дорослих, та дотримання вимог чинного законодавства щодо заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям.

У ході рейду перевірено 11 торгових об'єктів. З власниками та адміністраторами закладів проведено роз’яснювальну роботу щодо недопущення перебування дітей віком до 16 років без супроводу дорослих у нічний час, з 22.00 до 06.00, в їхніх закладах. Їх попередили про відповідальність за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Дітей без супроводу дорослих не виявлено.





ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024