Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-11-29

28.11.2019 з метою дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 19.04.2007 № 12/21 зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) та проведення заходів щодо недопущення стихійної торгівлі працівниками відділу координації торгівлі та підприємництва спільно з відділом санітарної інспекції адміністрації Заводського району та представником КП «Миколаївкомунтранс»  проведено чергове рейдове обстеження пр. Центрального,   вул. 8 Березня.    

Під час обстеження виявлено порушення вимог чинного законодавства, а саме відсутність договорів на вивезення сміття, за що передбачено адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”).

За результатами складено 2 протоколи за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”). Матеріали направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання правопорушників. Особам, які здійснюють свою підприємницьку діяльність за вищевказаними адресами, надано припис на укладення договору на вивезення твердих побутових відходів зі спеціалізованою організацією.

Шановні керівники організацій, установ, підприємств!

  Своєчасно організовуйте прибирання прилеглих територій від опалого листя та випадкового сміття! У разі відсутності необхідно забезпечити наявність урн для сміття біля входів до магазинів, офісів, підприємств.

 

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024