Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-11-22

21.11.2019 з метою дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 19.04.2007 № 12/21 зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) та проведення заходів щодо недопущення стихійної торгівлі працівниками відділу координації торгівлі та підприємництва спільно з відділом санітарної інспекції адміністрації Заводського району проведено чергове рейдове обстеження пр. Центрального, вул. Водопровідної.

За результатами складено 3 протоколи за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”). Матеріали направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання правопорушників.

Трьох громадян, які здійснювали торгівлю за вищевказаними адресами, попереджено про недопущення торгівлі у невідведеному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

З особами, що здійснюють свою підприємницьку діяльність за вищевказаними адресами, проведено бесіду щодо дотримання санітарних норм при здійсненні торговельної діяльності, а саме своєчасного прибирання прилеглої території.

Працівниками адміністрації надані роз’яснення керівникам та робітникам установ, організацій, магазинів щодо якісного та своєчасного прибирання прилеглих територій. Прилегла територія, яку необхідно обслуговувати та утримувати в задовільному санітарному стані – територія по всьому периметру до проїзної частини, включаючи тротуари, зелену зону, паркувальний карман.

Шановні керівники організацій, установ, підприємств!

  Своєчасно організовуйте прибирання прилеглих територій від опалого листя та випадкового сміття! У разі відсутності необхідно забезпечити наявність урн для сміття біля входів до магазинів, офісів, підприємств.

Крім того, закликаємо не купувати продукти харчування в місцях стихійної торгівлі, оскільки відсутня гарантія їх безпечності. Ви піддаєте небезпеці своє здоров'я та здоров'я близьких вам людей, а інколи і життя. Пред’явити звинувачення буде нікому, оскільки ви купуєте харчову продукцію у невідомих осіб, без підтвердних документів її якості.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024