Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-11-06

03 листопада спеціалістами служби у справах дітей і відділу з гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району проведено  рейд  «Діти вулиці» в мікрорайоні Мала Корениха.

У ході  рейду,  спільно з представником відділу соціально – економічного розвитку мікрорайонів «Велика Корениха» та «Мала Корениха»,  фахівцем соціальної роботи ЦСССДМ,  відвідано 6 родин, які потребують уваги з боку держави.

Виявлено 2 дітей, які залишились без піклування батьків. Діти проживають в належних умовах,  у родині хрещеної, яка виявила бажання опікуватись дітьми. Громадянці надано консультацію щодо порядку влаштування дітей в її родину.

Під час рейду відвідано  дві багатодітні родини, які перебувають на обліку служби у справах дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, запропоновано соціальний  супровід з метою  подолання складних життєвих обставин.

Відвідано ще  3 родини, в яких можливе порушення прав дітей.  

Наразі службою у справах дітей збираються документи та інформація щодо організації соціального захисту дітей.

Робота в районі щодо захисту прав дітей триває.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024