Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-09-15

14 вересня з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області провели інформаційно – роз’яснювальну роботу серед підприємців Заводського району, а саме в мкр. Намив.

За результатами надано рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами, роботи закладів громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Співробітником ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області надано попередження власникам обстежених закладів про усунення виявлених недоліків при здійсненні підприємницької діяльності на час дії карантину та складено відповідні акти.

З керівниками та персоналом обстежених об’єктів  проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Щоденна робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.





ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024