Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-04-23

23 квітня, за зверненням мешканців до міського голови стосовно передачі каналізації на обслуговування спеціалізованому підприємству, відбулось комісійне обстеження безгосподарної каналізаційної мережі приватного сектору по вул. 3 Слобідській, від вул. Пограничної до вул. Чкалова, за участю представників адміністрації Заводського району, МКП «Миколаївводоканал» та заявників.

Проведеним обстеженням з’ясовано, що, на жаль, не всі мешканці приватних будинків відповідним чином утримують мережі, якими користуються. Деякі господарі взагалі не знають, де проходять мережі, що ускладнює питання складання акту дефектів та інвентаризацію об’єкту.

Адміністрація Заводського району нагадує, що відповідно до Правил благоустрою кожен користувач, балансоутримувач  або власник повинен утримувати комунікації в належному санітарному і технічному стані.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024