Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2019-12-11

11 грудня з метою недопущення стихійної торгівлі працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно з представниками Заводського ВП ГУ НП України в Миколаївській області провели черговий рейд по пр. Центральному, вул. Рюміна.

За результатами складено протокол за статтею 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”). Матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання правопорушника.

Чотирьох громадян, які здійснювали торгівлю за вищевказаними адресами, попередили про недопущення торгівлі у невідведеному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

З підприємцями проведено бесіду щодо дотримання санітарних норм при здійсненні торговельної діяльності, а саме своєчасного прибирання прилеглої території

 

.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024