Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2020-06-17

16 червня адміністративна комісія при адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради провела чергове засідання, під час якого розглянула 21 протокол  про адміністративні правопорушення відповідальність за які передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, з них:

- 2 протоколи за ст. 150 КУпАП – порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями;

- 15 протоколів  за ст. 152 КУпАП – порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів;

- 1 протокол за ст.159 КУпАП -  порушення правил торгівлі на ринках;

- 3 протоколи за ст.182 КУпАП – порушення вимог законодавчих та інших  нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях.

За результатами розгляду  комісія наклала стягнення у вигляді штрафів за 18-ма справами на загальну суму    4828,00 грн.

По двом   справам  при накладенні стягнення враховано ступінь вини порушника, майновий стан, обставини  та винесено  постанову обмежитися усним зауваженням та попередженням. Одна справа закрита у зв’язку з закінченням на момент розгляду справи строків передбачених статтею 38 КУпАП та у зв’язку з відсутністю складу правопорушення.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024