Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-07-24

     У рамках проведення заходів по недопущенню стихійної торгівлі на території  м. Миколаєва   21, 22, 23 липня  працівниками відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень адміністрації Заводського району  спільно зі співробітниками  Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області  проведено чергові  рейди з питань недопущення стихійної торгівлі  на території скверу Макарова та по вул. Червоних Майовщиків, 11-13. Cкладено  2 адміністративних протокола за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів”).

     Громадян, які здійснювали торгівлю  за вищевказаною адресою, попереджено  щодо недопущення торгівлі в не відведеному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

 

     Силами  працівників відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень, співробітників  Заводського РВ ММУ УМВС України  із залученням представників  ГФ ОГП «Народна дружина» та ГФ «Бастіон» систематично проводяться рейди, які спрямовані на впорядкування торгівлі, унеможливлення реалізації фальсифікованої продукції тваринного походження, виявлення порушень правил торгівлі на ринках, а також ліквідації місць стихійної торгівлі.

 

     Шановні мешканці міста та Заводського району, звертаємо Вашу увагу на те, що придбання харчових продуктів на стихійних ринках є вкрай небезпечним. Якість та свіжість продуктів на стихійних ринках не перевіряється,  продавці працюють з грубим порушенням санітарно-гігієнічних норм (без санітарного одягу, особових медичних книжок, порушується температурний режим реалізації продуктів тощо). У більшості випадків торгівля проводиться з землі. Купуючи у «стихійних» продавців продукти, не треба в котрий раз сподіватися на вдачу та ризикувати своїм здоров'ям.

 

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024