Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-10-28

Черговий виступ на телебаченні

21 жовтня 2015 року головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва Приходько Марія Анатоліївна прийняла участь в прямому ефірі передачі «Новий день» на телеканалі «Миколаїв».

Врахувавши пропозиції щодо тематики виступу, цього разу розмова йшла про умови призначення пенсій за вислугу років. Марія Анатоліївна розповіла слухачам про те, хто має право на призначення пенсії такого виду, що входить до спеціального стажу та, окремо, звернула увагу на зміни в умовах призначення пенсій з 01 квітня поточного року.

Традиційно фахівець звернулася до телеглядачів з пропозицією реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України та наголосила на його перевагах.

 

На хвилях радіо «Бузька хвиля»

 

20 листопада 2015 року у прямому ефірі передачі «Гаряча лінія» на радіо «Бузька хвиля» виступила перед слухачами головний спеціаліст сектору персоналу та організаційно – інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва Щербакова Світлана на тему: «Пенсійне забезпечення фізичних осіб-підприємців».

Фахівець розповіла про основні аспекти призначення пенсії та наголосила на прямій залежності розміру пенсії від страхового стажу та отриманого підприємцем доходу, з якого сплачені внески.

Користуючись нагодою, Щербакова Світлана нагадала слухачам, що про свою майбутню пенсію кожен повинен турбуватися заздалегідь. А й якщо людина взяла на себе сміливість бути підприємцем, то їй самій необхідно відповідати за своє майбутнє, сплачувати внески в тому обсязі, який гарантує бажаний розмір пенсії. Все, що «ховається в кишені» ніколи не зараховується в пенсію. А несплата внесків позбавляє можливості зарахувати період трудової діяльності до страхового стажу! Саме для того, щоб уникнути прикрих несподіванок під час призначення пенсії, всім слухачам, зокрема підприємцям, було запропоновано стати користувачами Веб-порталу Пенсійного фонду України та здійснювати за допомогою цієї послуги контроль даних, які впливають на призначення пенсії.

Керівництво управління ПФУ в Заводському районі м.Миколаєва

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024