Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-12-25

 

Ось і настало довгоочікуване Новорічне свято, свято красуні ялинки, Діда Мороза та Снігуроньки. Гостями цього свята 23 грудня 2015 року в управлінні Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва стали діти працівників. Для них профспілкою управління була підготовлена театралізована вистава з оригінальними героями: до дітей завітала тендітна та добра Чаклунка, відчайдуха - Пірат, улюблена малечею Снігуронька та, звісно, Дід Мороз.

Під час вистави діти разом перемагали витівки невгамовного Пірата, з нетерпінням чекали появу Снігуроньки, та хором кликали Діда Мороза, який прийшов з великим мішком смаколиків.

Приємно, що цікаво і весело на святі було не лише дітям, а й батькам, які брали активну участь у конкурсах.

Традиційно наше свято було завершено великим дружнім хороводом навколо красуні ялинки, в якому прийняли участь батьки та їх діти. А несподіванкою для присутніх працівників управління стало запрошення саме їх, героями казки, на веселий хоровод під новорічну музику, де вони на хвилинку опинилися у своєму дитинстві.

Після запальних танців, ігор та конкурсів дітки потішили Діда Мороза своїми віршиками. Всі-всі дітки отримали солодкі гостинці від Діда Мороза та його казкових помічників.

 

Шановні співробітники!

Профспілка працівників управління Пенсійного фонду України

в Заводському районі м.Миколаєва вітає Вас та Ваших рідних з новорічними святами!

Нехай ці свята наповнять Ваш дім щастям, теплотою і любов'ю!

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024