Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-12-17

Виїзний прийом у центрі зайнятості

 

17 грудня 2015 року заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва Співак Інна Вікторівна здійснила виїзний прийом до громадян, які перебувають на обліку в Заводському районному центрі зайнятості.

На прийомі обговорювалися різні питання, зокрема, вони стосувалися перерахунку пенсій з 1 вересня 2015 року, умов призначення пільгових пенсій, порядку обчислення страхового стажу, порядку сплати єдиного соціального внеску, строків подання документів для призначення пенсії, функціонування Веб-порталу Пенсійного фонду України та інше.

В свою чергу всіх громадян було ознайомлено з їх правом, як майбутніх пенсіонерів, на звернення до органів Пенсійного фонду для проведення попередньої правової перевірки та належного оформлення документів для призначення пенсії.

Наприкінці зустрічі всіх присутніх було поінформовано про режим роботи відділу обслуговування громадян управління, роздані номера телефонів «гарячої лінії» та запрошено на оn-Line консультації.

 

Керівництво управління ПФУ в Заводському районі м.Миколаєва.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024