Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-08-13

Виступ на телебаченні

Головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва Приходько Марія Анатоліївна 12 серпня 2015 року виступила в прямому ефірі передачі «Новий день» на телеканалі «Миколаїв».
В рамках трансляції Марія Анатоліївна розповіла про основні аспекти майбутньої реформи пенсійного забезпечення. Зокрема, особливу увагу глядачів було приділено питанням введення в дію накопичувальної системи пенсійного забезпечення  та запровадження професійної пенсійної програми.
Громадяни мали змогу зателефонувати під час ефіру на пряму телефонну лінію та задати своє запитання фахівцю та отримати відповідь.
Наприкінці зустрічі Марія Анатоліївна розповіла про електронну послугу Пенсійного фонду України –Веб-портал та запропонувала всім завітати до Пенсійного фонду для проведення реєстрації.

 

Зустрілись з журналістом місцевої телекомпанії

 

 

Одним із напрямків роботи управління Пенсійного фонду України в Заводському районі м.Миколаєва є проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи серед населення міста Миколаєва щодо комплексної реформи пенсійного забезпечення, зокрема з питань запровадження другого (накопичувального) рівня пенсійного страхування.

12 серпня 2015 року пройшла зустріч головного спеціаліста сектору персоналу та організаційно – інформаційної роботи Щербакової Світлани з журналістом Обласної телерадіокомпанії Миколаївщини Мищенко Оленою. Під час бесіди фахівець розповіла про основні аспекти запровадження накопичувальної системи та зауважила на тому, що кожна людина буде мати можливість формувати свою майбутню пенсію на особистому пенсійному рахунку і у подальшому розпоряджатися нею на свій розсуд: витратити чи передати у спадок.

Запис зустрічі транслюватиметься 12 серпня 2015 року на телеканалі «Миколаїв» о 19:00 (повтор о 22:00) у програмі «Новини Миколаївщини».

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024