Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2015-09-01

В Державний бюджет країни в поточному році від платників податків Заводського району м. Миколаєва надійшло понад 237 мільйонів гривень

Про це повідомила в. о. начальника ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївські області Світлана Петрова на брифінгу з представниками районних ЗМІ.

Доповідач повідомила, що за підсумками січня-серпня 2015 року від платників Заводського району м. Миколаєва в Державний бюджет надійшло 237,7 мільйонів гривень, що на 123,3 мільйона гривень перевищує надходження за аналогічний період минулого року. При цьому, 38 % надходжень до Державного бюджету припадає на ПДВ, а 31 % - на податок на прибуток.

Працівники ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївські області ведуть постійну та наполегливу роботу зі своєчасного та повного надходження платежів до бюджету. У своїй роботі податківці прагнуть  підвищити рівень добровільного виконання платниками податків податкових зобов’язань, досягти того, щоб податки сплачувалися з відчуттям відповідальності.

Світлана Іванівна зазначила, що на даний час органи Державної фіскальної служби України та бізнес є стратегічними партнерами, які працюють заради однієї мети – розвитку підприємництва в країні та, відповідно, підтримання стабільної економічної ситуації в державі в цілому.

Порядок подання звітності в електронному вигляді обговорювали під час «гарячої лінії»

Днями в ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївські області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». Платники податків спілкувалися із начальником відділу реєстрації платників та електронних сервісів ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївські області Чуприною Оленою Григорівною  та обговорювали актуальні питання щодо подання звітності в електронному вигляді.

Пропонуємо до уваги найбільш актуальні питання з якими абоненти звертались на «гарячу лінію»:

1.Які дії підписувача, якщо він втратив (пошкодив) особистий ключ або забув пароль захисту особистого ключа?

2.Чи потрібно надавати до органів ДФС посилені сертифікати відкритих ключів, які були отримані платниками податків в АЦСК ІДД?

3.Чи можна змінити назву особистого ключа або сертифіката?

4.Яким чином укласти договір «Про визнання електронних документів» з органом ДФС в електронному вигляді?

5.Які дії платника, якщо при підписанні документу виникає помилка «Невірний пароль або ключ пошкоджено»?

Протидія корупції

ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує платникам, що проблема корупції є однією з найбільш болючих для всіх тем. Корупція, як доведено науковими дослідженнями, є однією з головних причин інших суспільних проблем: низького рівня життя населення, злочинності, високої вартості і низької якості охорони здоров’я та житлово-комунальних й інших державних послуг, безконтрольності дій влади, несправедливості в системі правосуддя, обмеженого доступу до безкоштовної вищої освіти тощо.

Нагадаємо,   для оперативного реагування на скарги і звернення громадян та суб’єктів господарювання з метою подолання проявів корупції діє антикорупційний проект «Пульс».

Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс»: (044) 284-00-07.

 

ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва

ГУ ДФС у Миколаївській області

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024