Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-05-20

20 травня     в зв’язку з великою кількістю звернень громадян стосовно наїзду автотранспорту на тротуари, пішохідні доріжки, зелені зони, декоративні огорожі та паркування на них біля СТО та шиномонтажу, що спричиняє незручності мешканцям міста, працівники адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками патрульної поліції в Миколаївській області провели рейди щодо перевірки дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, а також недопущення порушень правил дорожнього руху.

За результатами обстежено 13 об’єктів, діяльність яких пов’язана з  технічним обслуговуванням та шиномонтажем транспортних засобів.

Складено 3 протоколи згідно ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою територій населених пунктів» та 1 протокол згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП «Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху»

Матеріали направлені на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання правопорушників.

Робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024