Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-01-27

25 січня працівники відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району провели рейд щодо дотримання належного санітарного стану територій поблизу житлових будинків, підприємств та установ по вул. Пограничній.

Зафіксовано порушення Правил благоустрою міста на прилеглій території до комплексу СТО та автомийки (біля перехрестя з вул. Садовою), а саме сміття біля переповненого контейнеру для ТПВ, складуються автомобільні шини, територія засмічена та інш.

У зв'язку з відмовою громадянина Барішевського Андрія Володимировича надати особисті дані для складання адміністративного протоколу по ст. 152 КУпАП та неодноразовим порушенням Правил благоустрою міста власником комплексу СТО та автомийки по вул. Пограничній, 43-в,     адміністрація Заводського району звернеться до постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин з питанням про дострокове розірвання договору щодо користування земельною ділянкою по вул. Пограничній, 43-в.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024