Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-01-13

13 січня працівники відділу санітарної інспекції адміністрації Заводського району (голова Віктор Дмитрук) спільно з громадським формуванням з охорони громадського порядку «Народна дружина» провели рейд по контролю за санітарним станом вул. Пограничної, Корабелів.

Більшість власників приватних домоволодінь та суб’єктів господарювання вийшли своєчасно на розчищення прилеглих територій від снігу та ожеледі, попереджено 19 осіб.

 

Нагадаємо, що на період випадання снігу та виникнення ожеледі всі підприємства, установи, організації, юридичні та фізичні особи-підприємці, власники приватних домоволодінь зобов'язані вчасно виконувати прибирання та очищення від снігу, наледі своїх прилеглих  та закріплених територій.

 

За невиконання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві передбачені штрафні санкції від 340 до 1700 грн.



 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024