Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-05-20

Службою у справах дітей адміністрації Заводського району проводиться профілактична робота за місцем проживання родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

18.05.2021 службою у справах дітей спільно з представником Миколаївського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, медичним працівником Центру первинної медичко – санітарної допомоги № 6 відвідано  багатодітну родину, яка опинилась у складних життєвих обставинах. Одна дитина  з родини на час перевірки перебувала в державному закладі.

З матір’ю проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про відповідальність за неналежний догляд за дітьми.

За результатом обстеження умов проживання дітей, комісія дійшла висновку про доцільність повернення дитини в родину.

19.05.2021 службою у справах дітей спільно з представником Миколаївського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, представником ЗОШ № 39 відвідано 2 родини учнів зазначеної школи, діти з яких мають пропуски у навчанні.

Батьків попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. За результатом профілактичної роботи двоє дітей повернуто на навчання.

 

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024