Лодка 1 5 2

Миколаївська міська рада Адміністрація Інгульського району міста Миколаєва Адміністрація Корабельного району міста Миколаєва Адміністрація Центрального району міста Миколаєва
2021-05-17

14 травня з метою вжиття невідкладних заходів із запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради спільно з співробітниками ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області провели обстеження об’єктів торгівлі, які здійснюють свою діяльність на території Заводського району, а саме по вул. Генерала Карпенка, вул. Крилова, вул. Біла.

За результатами обстежено 16 об’єктів торгівлі.

Співробітниками ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області власникам обстежених закладів надано приписи та попередження про усунення виявлених недоліків при здійсненні підприємницької діяльності на час дії карантину.

Складено відповідні Акти, 1 протокол за ст. 42 КУпАП «Порушення санітарних норм» та 1 протокол за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

З керівниками та персоналом обстежених об’єктів  проведено бесіду про необхідність дотримання встановлених обмежень під час дії карантину, та про передбачену адміністративну відповідальність за їх порушення.

Щоденна робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі керівництва.

ПОШУК НА САЙТІ

 

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради @ 2024